22 Haziran 2012 Cuma

Be-pu'dan Telefonlarınız İçin Zil Sesi Hizmeti


Bu sıcaklarda can sıkıntısını gidermek için güzel bir uğraş oldu benim için, umarım sizler de beğenirsiniz. Ön çalışmamı twitter'da paylaşmıştım, devam etmem yönünde eleştiriler alınca gaza gelip müzik arşivimi ortaya döktüm. İster zil sesi yapın isterseniz snippet albüm olarak düşünüp dinleyin.

Dosyanın boyutu neden bu kadar büyük diyecek olursanız (44mb) şarkıların büyük çoğunluğu 320 kbps, kaliteleri yüksek olduğu için boyutu da artıyor haliyle. Eh gerçi az bile denebilir evet okuyucu şimdi baktım da 64'tane kesilmiş mp3 gördüm. Abartmış olabilirim. Beğenmezseniz ölürsünüz? (Avuçlarımı yumruk şeklinde yapıp dik dik bakıyorum şu an.)

Bütün zil seslerinin kesimleri bana aittir, Osaman'ın izni olmadan kullanı. Böyle miydi bu. Neyse istediğiniz gibi kullanın. Kimler var diye soracak olursanız kimler yok ki? Bigbang, 2ne1, Nell, Suju, 4Munite, 2pm, Best, After School, B1A4, U-Kiss, Yamapi, Secret, Sistar başlıcaları. Hepsini saymayalım. Ya da saydım sanırım emin değilim.

Bir adet de Gumiho severler için hoi-hoi mesaj sesi mevcuttur efenim. Ama ''Yani şimdi bir mesaj sesi için hepsini mi indiricez be Osaman'' diyenler buradan indirip blogu terkedebilir.


   Ben hepsini indirmek istiyorum üşenmem diyenler sizi de şöyle alalım. Yorumlarınızı bekliyorum. ^^
Hotfile

Telefona atınca çalmayan 5 şarkı tespit ettim. Onları buradan yeniden yükleyebilirsiniz. Yeni indirecekler için yukarıdaki link yenilenmiş halidir.


Telefonuz her çaldığında, be-pu'yu hatırlamanız dileğiyle, sağlıcakla kalın. Arada sırada yazan Be-Pu'nuz Osaman.